نازک کردن و کوچک کردن لب ها با جراحی

نازک کردن و کوچک کردن لب ها با جراحی

لب ها یکی از مشخصه های اصلی زیبایی صورت و جزو برجسته ترین اجزای چهره محسوب می شوند. حالت، فرم و زیبایی لب ها می تواند تاثیر بسیار زیادی در زیبایی چهره افراد داشته باشد. در نرمال ترین حالت ممکن لب ها باید با اندکی فاصله از هم قرار داشته باشند. لب پایین دقبقا در پشت لب بالایی قرار بگیرد. در صورتی که لب پایینی بیش از حد جلو آمده باشد، ظاهر نا متناسبی ایجاد می کند. معمولا لب بالایی حدود دو سوم از دندان های جلویی را می پوشاند. هرچند این مورد در افراد و اقوام مختلف به دلیل داشتن خصوصیات ژنتیکی متفاوت فرق دارد. در این مقاله قصد داریم شما را با یکی از روش های تغییر اندازه لب ها که برای لب های بزرگ از حد معمول مورد استفاده قرار می گیرد یعنی کوچک کردن لب ها با جراحی آشنا کنیم.

پس اگر شما نیز متقاضی انجام چنین عمل جراحی هستید و دوست دارید در رابطه با آن اطلاعات بیشتری کسب کنید تا پایان مقاله همراه ما باشید.

 

[highlight color=”green”]لب های درشت همیشه هم جذاب نیستند![/highlight]

اندازه و حجم لب ها اگر از حد معمول و نرمال آن بیشتر یا کمتر باشد می تواند زیبایی چهره فرد را مورد تهدید قرار دهد. همچنین ظاهر نا متناسبی را برای شخص ایجاد می کند. مسلما هر کس دوست دارد چهره و لب هایی در طبیعی ترین حالت و اندازه ممکن داشته باشد. مهم ترین موضوع این است که لب ها در صورت هر شخص باید با دیگر اعضای صورت هماهنگ باشند و تناسب داشته باشند تا ظاهری زیبا برای فرد ایجاد کنند. بر اساس فرمولی که برای زیبایی وجود دارد، بهترین تناسب برای صورت هر شخص بدین ترتیب است:

«فاصله بین ابروها تا بالای پیشانی، طول بینی، فاصله پائین چانه تا نوک بینی باید برابر باشد با اندازه طول لب ها.»

بر اساس فرمول گفته شده در بالا می توان تشخیص داد که لب های ما با صورت ما تناسب دارند یا نه؟ و اگر تناسب ندارند چه اقدامی باید برای متناسب کردن آن ها انجام داد؟

اگر لب ها از حد معمول آن کوچک تر و باریک تر باشد و به اصطلاح لب ها نازک باشند نیاز به تزریق ژل لب برای حجم دادن به و بزرگ کردن آن ها دارند. در تزریق ژل، لب ها را به اندازه دلخواه فرد تبدیل می کنند. همچنین در مقابل اگر لب های فرد از حد معمول کلفت تر و بزرگ تر باشد، کوچک کردن لب ها با جراحی پیشنهاد می شود. اگر شما نیز بر اساس موارد گفته شده فکر می کنید که اندازه لب هایتان بزرگ است ادامه این مقاله را به دقت مطالعه کنید تا شما را به طور کامل با کوچک کردن لب ها با جراحی آشنا کنیم.

 

[highlight color=”green”]عمل کوچک کردن لب ها با جراحی به چه کسانی توصیه می شود؟[/highlight]

به طور کل می توان گفت کوچک کردن لب ها با جراحی، عملی است که به منظور کوچک کردن لب بالایی یا لب پایینی یا هر دوی آن ها به دلیل بزرگ بودن بیش از حد لب ها انجام می شود. افرادی که متقاضی انجام این عمل هستند را می توان در 3 گروه دسته بندی کرد که عبارتند از:

  1. افرادی که لب های آن ها متقارن نیست و دچار مشکل عدم تقارن لب ها هستند و می خواهند آن را اصلاح کنند؛
  2. افرادی که لب های آن ها به صورت طبیعی و مادرزادی بزرگ است. آن ها می خواهند با این عمل حالت لب های خود را تغییر دهند؛
  3. افرادی که برای حجیم کرده لب های خود عمل تزریق ژل را انجام داده اند. ولی از حجم لب های خود به دلیل تزریق بیش از حد ژل ناراضی هستند و می خواهند حجم لب ها را کاهش دهند.

ولی در کل می توان گفت بهترین افراد و کاندیدا برای انجام کوچک کردن لب ها با جراحی افرادی هستند که به صورت ژنتیکی و مادرزادی لب های حجیم و بزرگی دارند و اندازه لب هایشان با دیگر اجزای صورت آن ها هماهنگی ندارد. همچنین باید توجه داشت که افرادی که قصد انجام این عمل را دارند باید:

  • [highlight color=”red”]از سلامتی کامل برخوردار باشند؛[/highlight]
  • [highlight color=”red”]از مصرف مواد نیکوتین دار مانند سیگار و قلیان حداقل تا یک ماه قبل از انجام جراحی خودداری کنند.[/highlight]

 

[highlight color=”green”]فرآیند کوچک کردن لب ها با جراحی به چه صورت است؟[/highlight]

همانطور که گفته شد کوچک کردن لب ها برای دو منظور انجام می شود: [highlight color=”red”]اول[/highlight] کوچک کردن لب هایی که به طور طبیعی و مادرزادی بزرگ هستند و [highlight color=”red”]دوم[/highlight] کوچک کردن و تخلیه ژل لب هایی که تزریق ژل بیش از حد برای آن ها انجام شده است. هر کدام از این دو روش در ادامه توضیح داده می شود:

1. روش کوچک کردن لب ها با جراحی:

عکس شیوه انجام عمل کوچک کردن لب ها با جراحی

این عمل برای اکثر بیماران به صورت سرپایی انجام می شود و نیازی به بستری شدن بیمار ندارد. در رابطه با استفاده از بی حسی یا بیهوشی نیز معمولا این عمل با استفاده از بی حسی موضعی انجام می شود. در صورتی که بیمار نیاز به انجام چندین عمل داشته باشد و خودش بخواهد در حین انجام عمل هوشیار نباشد می توان از بیهوشی عمومی نیز استفاده کرد. روش انجام این عمل به این صورت است که پزشک متخصص پوست یک برش افقی داخل لب ایجاد می کند. سپس چربی ها و بافت اضافه از داخل لب برداشته می شود. در نهایت محل را بخیه می زند. این روش برای کوچک کردن لب هایی بالا و پایین استفاده می شود.

 

2. روش تخلیه ژل لب:

در روش تخلیه ژل لب دقیقا مانند کوچک کردن لب ها با جراحی، سیلیکون های تزریق شده برداشته می شوند. با این تفاوت که ممکن است بافت اسکار و سیلیکون های آزاد نیز در طول عمل برداشته شوند. در این روش محل عمل با بخیه های موقت بسته می شود. تا نتیجه عمل ارزیابی و بررسی شود و در صورت نیاز بافت بیشتری برداشته شود. در نهایت پس از اینکه حجم لب به اندازه دلخواه رسید محل های برش داده شده به صورت کامل بخیه زده می شوند.

 

[highlight color=”green”]توصیه های پس از انجام عمل کوچک کردن لب ها با جراحی[/highlight]

عمل کوچک کردن لب ها با جراحی نسبت به جراحی پلک یا لیفت صورت با نخ دارای عوارض جزئی بسیار کمتری است. در روزهای ابتدایی برای کم شدن درد بهتر است از داروهای مسکن و ضد درد استفاده شود. همچنین در صورت نیاز برای از بین بردن و کاهش تورم می توان از کمپرس یخ استفاده کرد. در عمل کوچک کردن لب ها با جراحی معمولا از بخیه های قابل جذب استفاده می کنند. به این ترتیب دیگر نیازی به کشیدن بخیه ها نباشد.

به این نکته توجه داشته باشید که ممکن است پس از جراحی، لب ها به دلیل داشتن ورم بزرگتر از حد مورد نظر شما باشند. نگران این موضوع نباشید! این ورم پس از گذشت چند هفته به طور کامل از بین می رود.

 

[highlight color=”green”]دوران نقاهت و بهبودی پس از عمل کوچک کردن لب ها با جراحی[/highlight]

همانطور که گفته شد پس از انجام این عمل ممکن است تا چند هفته لب های شما ورم داشته باشند. این موضوع کاملا طبیعی است و به مرور این ورم برطرف می شود. شما می توانید یک هفته پس انجام کوچک کردن لب ها با جراحی به محل کار بروید. روند عادی زندگی روزمره و کار خود را در پیش بگیرید. در نهایت نیز پس از گذشت 2 یا 3 ماه پس از انجام جراحی می توانید نتیجه نهایی عمل را مشاهده کنید. به این ترتیب به نتیجه مطلوب خود دست پیدا خواهید کرد.

 

[highlight color=”green”]خطرات و عوارض کوچک کردن لب ها با جراحی[/highlight]

عمل کوچک کردن لب ها با جراحی نیز مانند هر عمل جراحی دیگری عوارضی را نیز به دنبال دارد. برخی از مهم ترین عوارض این عمل عبارتند از:

  • وجود تورم؛
  • احساس درد در ناحیه مورد نظر؛
  • وجود قرمزی و کبودی در ناحیه تخت درمان؛
  • ایجاد عفونت؛
  • مشاهده واکنش های آلرژیک نسبت به داروهای بی حسی؛
  • و … .

علائمی مانند قرمزی و تورم بسیار طبیعی هستند و پس از گذشت مدت کوتاهی از بین می روند. اما عوارضی مانند عفونت و آلرژی جدی تر هستند و باید در صورت مشاهده به آن ها توجه بیشتری شود.

همچنین این امکان وجود دارد که پس از انجام جراحی، فرم و اندازه لب های فرد قرینه نباشد یا حتی ممکن است بی حسی موضعی تزریق شده هنگام جراحی تا چند هفته در لب های فرد باقی بماند و فرد هنگام حرف زدن یا غذا خوردن با مشکل مواجه شود. تمامی این عوارض احتمالی هستند و پس از گذشت چند هفته به طور کل از بین می روند. همچنین در صورت مشاهده آن ها می توان با پزشک مربوطه نیز مشورت کرد.

 

نتیجه گیری

همانطور که گفته شد لب ها یکی از اصلی ترین اعضای چهره هر فرد هستند. تاثیر زیادی در زیبایی و جذابیت چهره ایفا می کنند. تناسب داشتن اندازه لب ها با دیگر اجزای صورت بسیار مهم است و در هر فرد با دیگری تفاوت دارد. در برخی افراد لب ها از حد طبیعی و معمول آن بزرگتر هستند. در این حالت لازم است تا به وسیله جراحی اندازه لب ها کوچکتر شوند. در این مقاله به بررسی عمل کوچک کردن لب ها با جراحی پرداختیم. همچنین نحوه انجام، ویژگی ها و عوارض آن را به طور کامل بیان کردیم. شما نیز اگر با توجه به موارد ذکر شده در این مقاله و ویژگی لب ها با اندازه طبیعی فکر می کنید که لب های بزرگی دارید می توانید با انجام این عمل لب های خود را به فرم و اندازه دلخواه تبدیل کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن
مشاوره و دریافت نوبت